Over ons

Slee World is een Amerikaans kinderwagenmerk gevestigd in Las Vegas. Slee World is sinds 2005 ook  actief in Nederland. Slee world ontwikkelde samen met Nederlandse topontwerpers nieuwe kinderwagen producten en accessoires. Deze ontwikkeling heeft geleid tot de innovatieve Slee Mobile en Slee Wings baby kinderwagens. Deze beide populaire kinderwagens die qua style en vorm aansluiten bij de Europese markt, en uitstekend gemak bieden aan ouders van nu.

“Kinderwagens En Bijbehorende Producten Zijn Onze Passie. “

Het Slee World team heeft toewijding, passie, innovatie, en creativiteit te bieden aan onze klanten. Hierbij is kwaliteit en comfort van onze babyproducten ons hoogste doel. Wij zijn in staat om baanbrekende babyproducten te leveren welke het leven van onze klanten vergemakkelijken.

Wij voeren voortdurend onderzoek en ontwikkeling uit om nieuwe trendy kinderwagen- en babyproducten toe te voegen aan onze kinderwagen productenlijn en accessoires. Al onze producten voldoen geheel aan de behoefte van moderne ouders opzoek naar de nieuwste vorm van mobiliteit voor de kids.

Dit gaat gepaard met gerichte marketing, goede informatie verstrekking en een klantvriendelijk energiek team aan medewerkers dat onze klanten in meerder talen te woord kan staan.

Slee World is klaar voor de toekomst.

Wij kijken uit naar uw vragen of suggesties.

Team Slee World